Υλικά Συνταγής
• 300 γρ. αλεύρι ολικης που φουσκώνει μόνο του
• 250 γρ. γιαούρτι
• 250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη • 250 γρ. ζάχαρη
• 5 αυγά
Εκτέλεση
1. Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να ομοιογενοποιηθούν και να αφρατέψουν. Ρίχνετε το γιαούρτι και τα αυγά ένα ένα συνεχίζοντας το χτύπημα. Προσθέτετε το αλεύρι και ανακατεύετε μέχρι να αφομοιωθεί εντελώς.
2. Προσθέτετε το αλεύρι και ανακατεύετε μέχρι να αφομοιωθεί εντελώς. Αδειάζετε το μείγμα
σε αντικολλητική φόρμα για κέικ που έχετε βουτυρώσει πριν και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο 168°C για 50′ έως 1 ώρα.
Η Εκτέλεση είναι της κας Αναστασία Καραδημητροπούλου