Έχετε Μπαγιάτικο ψωμί…δείτε τι μπορείτε να κάνετε

Advertisement

Υλικά

1 μπαγιάτικο ψωμί
1,5 ποτήρια νερό
2 αυγά
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
2 φλιτζάνια τριμμένο τυρί τσένταρ
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
1/2 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο
1/2 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι σε σκόνη
1/2 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
1/2 κουταλάκι του γλυκού μέντα
1/2 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
2 κουταλιές της σούπας μαϊντανό
2 κουταλιές της σούπας άνηθο
1,5 ποτήρια φρυγανιά

Εκτέλεση

Θρυμματίστε το ψωμί και μουλιάστε με το νερό. Ζυμώστε το καλά.


Προσθέστε τα αυγά, το τριμμένο κρεμμύδι, το τριμμένο σκόρδο, το τυρί τσένταρ, το αλάτι, το μαύρο πιπέρι, το μπούκοβο, το κόκκινο πιπέρι, το θυμάρι, τη μέντα, το κύμινο, μαϊντανό, άνηθο την φρυγανιά και ζυμώστε.


Πάρτε κομμάτια σε μέγεθος καρυδιού από τη ζύμη πλάστε και δώστε το σχήμα του κεφτέ.


Τηγανίστε τα κεφτεδάκια σε μπόλικο λάδι και απ τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν. Τα κεφτεδάκια μας είναι έτοιμα για σερβίρισμα.

Καλή σας όρεξη

Find more delicious recipes find here

Advertisement