Αν αγαπάτε το σκόρδο αυτό το Βούτυρο σκόρδου είναι νόστιμο και ταιριάζει εξαιρετικά με κάθε γεύμα.
Μπορείτε να το απλώσετε σε ψωμί, μπορείτε να το σερβίρετε σε μικρές ποσότητες με το κυρίως πιάτο, ταιριάζει υπέροχα με κρέας ή ψάρι – η επιλογή είναι δική σας.
Φανταστείτε μία μπριζόλα και μια γεμάτη κουταλιά της σούπας από αυτό το άλειμμα στην κορυφή της μπριζόλας σας να λιώνει….

Συστατικά:

150 γρ βούτυρο μαλακωμένο
1 και μισό κεφάλι σκόρδο καθαρισμένο
3 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
1 κουταλιά της σούπας γιαουρτι στραγγιστο
λίγο αλάτι
αποξηραμένο μαϊντανό αν θέλουμε

Εκτέλεση:

Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά.
Το άλειμμα φυλάσσεται σε μικρό βαζάκι στο ψυγείο, αν και δεν πιστεύω ότι θα κρατήσει πάνω από μια μέρα. Είναι τόσο καλό.

ΠΗΓΗ