Υλικά

2 φέτες γαλέο
9 μέτρια κρεμμύδια
3 ντομάτα
1 σκόρδο
μαϊντανό αλάτι
λίγη ζάχαρη ουμε
λίγο συμπυκνωμένο χυμό
λάδι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
αλάτι

Εκτέλεση

Πλένουμε το ψάρι μας είναι όπως το βλέπετε στην φωτογραφία ωμό και του βάζουμε λίγο αλάτι.!!
Σε μια κατσαρόλα κόβουμε λευκά ξερά κρεμμύδια σε φέτες εγώ έβαλα εννέα μέτρια κρεμμύδια μια ντομάτα ξεφλουδισμένη και χοντροκομμένη σκόρδο μαϊντανό αλάτι λίγη ζάχαρη νερό και τα μισοβράζουμε.!!

Όταν μαλακώσουν τα κρεμμύδια και έχει στεγνώσει το νερό ρίχνουμε λάδι και τα τσιγαρίζουμε.!!
Προσθέτουμε δυο φρέσκιες ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη λίγο συμπυκνωμένο χυμό και ανακατεύουμε.!!

Στρώνουμε επάνω τον γαλέο ρίχνουμε λίγο νερό γιατί βγάζουν και τα κρεμμύδια και βράζουμε το φαγητό μέχρι να μείνει με λίγη σάλτσα.!! Στο τέλος ρίχνουμε λίγο ωμό λάδι λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και είναι έτοιμο.!!

Καλή όρεξη σε όλους.!! 🌺🌺🌺

ΠΗΓΗΑγγελικη Πλατη
Προηγούμενο άρθροΑν έπρεπε να διαλέξω μία μπριζόλα να φάω για την υπόλοιπη ζωή, σίγουρα θα ήταν αυτή
Επόμενο άρθροΕνα πιάτο με πράσο (χωρίς ρύζι)…είναι γλύκισμα