Γαρίδες σε βούτυρο και λευκό κρασί 🍤🍤🍤
Υλικά
1 κσ αγελαδινό βούτυρο
3 τριμμένες σκελίδες σκόρδου
1/2 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
10 Γαρίδες
αλάτι και πιπέρι.
λίγο λευκό κρασί
Λίγο ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθο
χυμό 1 λεμονιού.
ψιλοκομμένα φύλλα άγριου κρεμμυδιού
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο. Προσθέτουμε 3 τριμμένες σκελίδες σκόρδου και ψιλοκομμένο κρεμμυδι.
Τηγανιζόμαστε. Προσθέτουμε τις γαρίδες. Καρυκευυμε με αλάτι και πιπέρι. Μαγειρεύουμε 2-3 λεπτά.
Ρίχνουμε λίγο λευκό κρασί. Μαγειρεύουμε για άλλα 2-3 λεπτά. Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο άνηθο και φρέσκο χυμό λεμονιού.
Σερβίρουμε πασπαλισμένα με ψιλοκομμένα φτερά άγριου κρεμμυδιού
Καλη Επιτυχία