Υλικά

400 γραμ. μπισκότα Σάβαγιαρ
200 γραμ. καρύδα
100 ml Γάλα για να βουτάμε μέσα τα Σαβάγιαρ
400 ml Γαλα για την κρέμα

Εκτέλεση

Σε ένα Μπολ ρίχνω την κρέμα βανίλιας και τα 400 γραμ. γάλα και τα χτυπάω μέχρι να πήξει αλλά θέλει προσοχή να μην σας πήξει πάρα πολύ μετά βουτάω ένα σαβαγιαρ στα 100 ML γάλα. Με γρήγορες κινήσεις με ένα κουτάλι βάζω λίγη κρέμα από την από μέσα μεριά του μπισκότου και με το άλλο μπισκότο που θα έχω βουτήξει στο γάλα το κλείνω και τα αλείφω με την καρύδα Όταν τα τελειώσω όλα τα βάζω σε μία πιατέλα και στο ψυγείο γίνονται φανταστικά τρως ένα και θέλεις να ξανά φας κι άλλο!

H συνταγή είναι της κας Vasiliki Paraskevopoulou Tsalamandris