Η Συνταγή είναι της κ. Chaido Kotsia – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”
ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500 γρ γιαούρτι στραγγίσουν,
300 ml κρέμα γάλακτος (35% γίνεται πολύ καλό, έχω δοκιμάσει κ με λιγότερα λιπαρά αλλά η διαφορά είναι μεγάλη!)
2φακελακια ζελέ της αρεσκείας σας (εγω έβαλα ανανά)
1μεγαλη κονσέρβα ΑΝΑΝΑ (που έχει σιρόπι και γι αυτό δεν βάζω καθόλου ζάχαρη)
Εκτέλεση
Βράζουμε ενάμιση ποτήρι νερό κ διαλύουμε το ζελέ, προσθέτουμε το σιρόπι από τον ανανά κ αφήνουμε στην άκρη για 10 λεπτά να κρυώσει.
ψιλοκοβουμε τον ανανά, χτυπάμε το γιαούρτι με την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε το ζελέ ανακατεύουμε καλά κ στο τέλος προσθέτουμε το κομμάτια του ανανά.
Βαζουνε σε φόρμα σιλικόνης κ αφήνουμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες τουλάχιστον.
Η Συνταγή είναι της κ. Chaido Kotsia – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”