Η Συνταγή είναι της κ. Chaido Kotsia – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500 γρ γιαούρτι στραγγίσουν,
300 ml κρέμα γάλακτος (35% γίνεται πολύ καλό, έχω δοκιμάσει κ με λιγότερα λιπαρά αλλά η διαφορά είναι μεγάλη!)
2φακελακια ζελέ της αρεσκείας σας (εγω έβαλα ανανά)
1μεγαλη κονσέρβα ΑΝΑΝΑ (που έχει σιρόπι και γι αυτό δεν βάζω καθόλου ζάχαρη)

Εκτέλεση

Βράζουμε ενάμιση ποτήρι νερό κ διαλύουμε το ζελέ, προσθέτουμε το σιρόπι από τον ανανά κ αφήνουμε στην άκρη για 10 λεπτά να κρυώσει.

ψιλοκοβουμε τον ανανά, χτυπάμε το γιαούρτι με την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε το ζελέ ανακατεύουμε καλά κ στο τέλος προσθέτουμε το κομμάτια του ανανά.

Η Συνταγή είναι της κ. Chaido Kotsia – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”

Προηγούμενο άρθροΔύσκολοι λεκέδες: 10 Μυστικά για το πλύσιμο των ρούχων, που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες
Επόμενο άρθροΣουφλέ πατάτας με μανιτάρια & τυρί!!!!