Γλυκά – αλμυρά μακαρόνια φούρνου

Υλικά

Ζυμαρικά – 1 συσκευασία
Αυγά – 4 – 5 τεμ.
Ζάχαρη – 1 κούπα.
Φρέσκο ​​γάλα – 1 λίτρο
Τυρί – 150 γρ
Βούτυρο – 60 γρ

Εκτέλεση

Βράζουμε τα ζυμαρικά μέχρι να γίνουν al dente. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη. Ρίχνουμε το ζεστό γάλα και ανακατεύουμε.  Ρίχνουμε τα ζυμαρικά σε ένα πυρεξ.
Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και ανακατεύουμε ξανά. Τακτοποιήστε κομμάτια βουτύρου και ρίξτε το μείγμα των αυγών.

 


Βάζουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς, περίπου 30-35 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
Αφήνουμε να κρυώσει. Πασπαλίστε με ζάχαρη άχνη και σερβίρετε τα ζυμαρικά φούρνου, κομμένα σε τετράγωνα.

Τα ζυμαρικά στο φούρνο με αυγά και τυρί γίνονται μοναδικά.

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΚότσι χοιρινό με μέλι και μουστάρδα
Επόμενο άρθροΤο πιο διάσημο τούρκικο κεμπάπ Adana