Υλικα
2 κουπες σαρκα κιτρινης κολοκυθας τριμμενη στον τριφτη λιγο βρασιμο και καλο στιψιμο
Μιση κουπα ζαχαρη κρυσταλικη
1 κουπα γαλα φρεσκο
2 βανιλιες
Μισο κουταλακι καννελας
3 αυγα
2 σφηνακια ελαιολαδο
3 κουταλιες συμιγδαλι ψιλο
Αχνη για το πασπαλισμα
Ελαιολαδο για το αλλειμα των φυλλων
Για τα φυλλα
500 g αλευρι μαλακο
λιγο ξυδι λιγο αλατι
2 κουταλιες ελαιολαδο
Χλιαρο νερο περιπου μια κουπα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα υλικα της γεμισης
Ανοίγουμε 4 φυλλα
Στρώνουμε τα 2 κάτω λαδωμένα σε λαδωμένο ταψι βάζουμε τη γέμιση
Σκεπάζουμε με τα άλλα 2 λαδωμένα και ραντίζουμε με ελαιολαδο και λιγο νερακι
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 45 λεπτα
Όταν κρυώσει πασπαλίζουμε με άχνη και αν θέλουμε και κανέλα
Καλή Απόλαυση