Υλικά

– 200 γραμμάρια σοκολάτας
– 400 ml γάλα καρύδας
– 250 g πλιγούρι βρώμης

Εκτέλεση

Τρίβουμε την σοκολάτα με το μαχαίρι και βαζουμε σε ένα μπολ και την λιώνουμε στο φούρνο μικροκυμμάτων.
Προσθέτουμε το γάλα καρύδας και ανακατεύουμε


Τέλος ρίχνουμε το πλιγούρι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.

Στρώνουμε ένα φορμάκι 20 εκ με αποσπώμενη βάση με χαρτί ψησίματος και αδειάζουμε το μείγμα και το ισώνουμε. Βάλτε στην κατάψυξη για τουλάχιστον μισή ώρα


Βγαλτε απο το ψυγείο αφαιρέστε το τσέρκι βγάλτε το χαρτί ψησίματος και έτοιμο για σερβίρισμα

Καλη Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΠένες με μπέικον και κρέμα γάλακτος σβησμένες με βότκα
Επόμενο άρθροΥπέροχα Πούρα Σοκολάτας