Γραβιεροπιτάκια με κρέμα και βραστή πάριζα αυτή τη λιχουδιά θα κάνουμε τώρα μία λιχουδιά για μικρούς και για μεγάλους φανταστείτε λοιπόν πιτάκια τα οποία έχουνε σφολιάτα αφράτη εξωτερικά και μέσα μία υπέροχη κρέμα που έχει αυτά τα δύο υλικά γραβιέρα και πάριζα.
Η Παριαζα η είναι αγαπημενο υλικό των μικρών και των μεγάλων κυρίως όμως τωβ μικρών έτσι έχει ωραία βελούδινη ύφη δυνατή γεύση και τώρα φανταστείτε ότι μπαίνει μέσα σε μία γέμιση σε πιτάκι και ψήνεται δεν λέω κάτι άλλο θα μοσκοβολήσει και η κουζίνα σας και θα δώσουμε ένα νόστιμο αποτέλεσμα σε αυτό το ωραίο πιτάκι

Τα γραβιεροπιτάκια με κρέμα και βραστή πάριζα είναι ένα δημοφιλές σνακ ή ορεκτικό στην Ελλάδα, που συνδυάζει την τραγανή υφή του φύλλου με την κρεμώδη γέμιση και την αλμυρή γεύση της πάριζας.

Προηγούμενο άρθροΜηλόπιτα Σουφλέ: Δοκιμάστε την και θα Λατρέψετε!
Επόμενο άρθροΤούρτα Ναπολέον: Χρυσαφένια φύλλα με βελούδινη κρέμα