Γόπες στη Λαδόκολλα με Ντοματίνια  ένα πιάτο που ξεχειλίζει από μεσογειακή φρεσκάδα και αρώματα! Ζουμερή γόπα ψημένη σε λαδόκολλα, που κλειδώνει μέσα της όλους τους χυμούς και τις γεύσεις. Τα ντοματίνια, σκασμένα από τη ζέστη του φούρνου, προσθέτουν μια γλυκιά και ελαφρώς όξινη νότα που συμπληρώνει τέλεια το ψάρι.

(από την Άννα Κουγιουμουτζάκη)

Υλικά:

1 κιλό γόπες, καθαρισμένες
Αλάτι, πιπέρι
Ρίγανη, θυμάρι
Ντοματίνια (κομμένα στη μέση)
Φρέσκος μαϊντανός (ψιλοκομμένος)
2-3 σκελίδες σκόρδο (σε λεπτές φέτες)
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200°C στον αέρα.
Στρώστε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλας σε ένα ταψί.
Απλώστε τις γόπες πάνω στη λαδόκολλα. Αλατοπιπερώστε και πασπαλίστε με τη ρίγανη και το θυμάρι.
Προσθέστε τα ντοματίνια, τον μαϊντανό και τις φέτες σκόρδου πάνω και γύρω από τα ψάρια.
Περιχύστε γενναιόδωρα με ελαιόλαδο.
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 30 λεπτά.
Σερβίρετε ζεστά αμέσως.

Η Συνταγή είναι από το Ιωάννα ΦουρναράκουΣυνεργώ-Αγοράζω-Κερδίζω! προϊόντα παραγωγών