Τρώγεται καλύτερα ζεστό, ώστε να έχετε το καλύτερο λιωμένο τυρί, αλλά είναι το ίδιο υπέροχο και σε θερμοκρασία δωματίου.
Προσθέστε λίγη καυτή σάλτσα για να του δώσετε περισσότερη και δυνατή γεύση !
Τηγανητό – Τραγανό Τυρί
Συστατικά:
• 4-5 κουταλιές της σούπας αλεύρι
• 2 αυγα
• 2-3 φέτες ψωμί
• 600g τυρί για σαγανάκι
• Λάδι
Εκτέλεση
1. Χτυπάμε καλά τα αυγά
2. Αφαιρέστε την κρούστα από τις φέτες ψωμιού και χρησιμοποιήστε το μαλακό / μεσαίο τμήμα για να το τρίψετε στο μπλεντερ
3. Κόψτε το τυρί σε κομμάτια / τσιμπήματα (φτιάξτε το τόσο μεγάλο ή μικρό όσο
θέλετε)
4. Περάστε κάθε κομμάτι τυρί από το αλεύρι, στη συνέχεια στο αυγό και τέλος περάστε το
τα ψίχουλα ψωμιού
5. Αφήστε στον καταψύκτη 20-30 λεπτά
6. Τηγανίζουμε σε ζεστό λάδι και γυρίζουμε σε κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν και
γίνουν τραγανά
Καλή Απόλαυση