Επιδόρπιο με σοκολάτα και πορτοκάλι

Υλικά

1 κουτί άνθος αραβοσίτου Γιώτης με γεύση σοκολάτα 160 γρ.
50 γρ.μαργαρίνη
2 ποτήρια ζάχαρη
3 ποτήρια νερό
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
διάφορα ζαχαρωτά

Εκτέλεση

Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το νερό, τη ζάχαρη, το χυμό πορτοκαλιού και το άνθος αραβοσίτου. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί και να λιώσει η ζάχαρη.Ρίχμουμε τη μαργαρίνη.
Βάζουμε την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει.
Όταν πήξει ρίχνουμε το μείγμα στη φόρμα. Το αφήνουμε να κρυώσει και το αναποδογυρίζουμε σε μία πιατέλα.
Στολίζουμε με ζαχαρωτά της αρεσκείας μας!!

Καλή επιτυχία

Η Συνταγή είναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΠαραδοσιακή Ρώσικη Σαλάτα
Επόμενο άρθροΛαχταριστή Σοκολατόπιτα