Διαφήμιση

Όλοι θέλαμε κάτι να σκοτώσουμε το χρόνο έτσι πολλοί το ρίξαμε στο μαγείρεμα κατά τον εγκλεισμό μας.
Ήρθε λοιπόν η ώρα να ξεσκονίσουμε βιβλίο μαγειρικής που αγοράσαμε το 2010, και έτσι είπαμε γιατί να μην δοκιμάσουμε π.χ μία συνταγή ψωμιού να δούμε τις ικανότητές μας. Παρακάτω, θα δείτε ότι είχαμε υπερεκτιμήσει τις ικανότητές μας.
Οι άνθρωποι μοιράζονται εδώ τα αποτυχημένα ψησίματα τους και θα δείτε τις πιο χειρότερες αποτυχίες ψησίματος  καραντίνας παρακάτω. Και μην ξεχάσετε να μοιραστείτε μαζί μας τις ιστορίες απομόνωσης καραντίνας στο FB!


  1. … Φαινόταν ότι ψήνεται τέλεια από μπροστά στο φούρνο … αυτή ήταν η έκπληξη όταν είδε την πίσω πλευρά

2. Μάλλον το ψήσιμο δεν ήταν το φόρτε της κυρίας αυτής

 

3. Ξέχασε να βάλει αλεύρι στα κουλουράκια της

Διαφήμιση


4. Εδώ έχουμε μια αποτυχία στο φουσκωμα  στο ψήσιμο και στο σχήμα από τα μπικοτάκια

5. Αντί να της βγεί ένας ωραίος κούνελος της βγήκε μια χοντρή Γάτα

6. Τα μακαρόν μου έσκασαν και δεν φούσκωσαν. Είμαι σίγουρος ότι είχε σχέση με το αλεύρι αμυγδάλου μου. Έκανα το δικό μου και νομίζω ότι ήταν πολύ υγρό. Δεν κατάφερα να βρω έτοιμο αλεύρι αμυγδάλου. Θα προσπαθήσω ξανά

Διαφήμιση

7. «Χμμμμ… .Τα κουλούρια κανέλας προσπαθούν να το σκάσουν από το φούρνο μου

8. Στην προσπάθειά μου να φτιάξω πίτσα, ανακάλυψα ότι η μαγιά μου είχε λήξει το 2010. Και τα σούπερ μάρκετ είχαν κλεισει. Στη συνέχεια διάβασα για την παρασκευή μαγιάς από ξηρούς καρπούς. Εδώ είναι ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα. 

9. Εδώ δεν μας είπε τι ήθελε κάνει αλλά κατέληξε σε αυτό.


Και όμως, καμιά μας δεν πρέπει να νιώθει άσχημα για τις κακές μέρες στη μαγειρική γιατί… όπως θα βλέπετε υπάρχουν γκάφες μεγατόνων που λιγάκι μας παρηγορούν! 🙂

 

Διαφήμιση