Εύκολα Τραγανά μαλακά Σιροπιαστά Γλυκάκια!!

Υλικά:

2 αυγα,
2 βανιλιες,
1 ποτηρι νερου γαλα φρεσκο,
1 ποτηρι νερου σπορελαιο,
800-900 αλευρι φαριναπ,
60 γραμμαρια κακαο!
3 ποτηρια αλευρι
ΣΙΡΟΠΙ
4 ποτηρια νερου νερο
4 ποτηρια νερου ζαχαρη
Χυμο ενος λεμονιου

Εκτέλεση:

Βαζουμε στο μπολ το γαλα-σπορελαιο-βανιλιες μια πρεζα αλατι και ανακατευουμε με συρμα!
Ριχνουμε το αλευρι και ανακατευουμε με ξυλινη κουταλα! Τελος προσθετουμε σιγα σιγα αλευρι και ζυμωνουμε σε αφρατη ζυμη! Την χωριζουμε σε 6 κομματια τα οποια τα 3 τα φτιαχνουμε με κακαο δηλαδη τα βαζουμε σε μπολ και ριχνουμε στο καθενα κακαο! Ανοιγουμε ολες τις μπαλες σε φυλλο μακροστενο!
Ανα 3 δηλαδη βαζουμε 1 λευκο φυλλο πανω σε αυτό το φύλλο με το κακαο και πανω στο φύλλο με το κακαο το λευκο πάλι τα ρολαρουμε και κοβουμε κομματια! Τα τοποθετουμε στην λαδοκολα και τα ψηνουμε στους 180 βαθμους μεχρι να παρουν ωραιο χρωμα!

ΣΙΡΟΠΙ: Βραζουμε 4 ποτηρια νερου νερο με 4 ποτηρια νερου ζαχαρη το χυμο ενος λεμονιου για 6 λεπτα!Σιροπιαζουμε κρυα γλυκα καυτο σιροπι!!!!

Προηγούμενο άρθροΠαπουτσάκια Τεμπέλικα
Επόμενο άρθροΣτριφτή Σπανακόπιτα της Mari!!