Υλικά

3 κολοκυθάκια μεγαλουτσικα τριμενα στον τρίφτη
3 πατάτες μέτριες τριμενες στον τρίφτη
1 κρεμμύδι μέτριο τριμενο
1 καρότο τριμενο
Μια πιπεριά κόκκινη
Μισό ματσάκι μαϊντανό
Λίγο δυόσμο φρέσκο
Λίγο ρίγανη
Αλάτι πιπέρι
2 αυγά
1 σφηνάκι γάλα
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
3 κουταλιές αλεύρι
Μισό κουταλάκι μπαικιν
200 γρ γκούντα τριμενο

Εκτέλεση

Τρίβουμε τα κολοκυθάκια και τα στιβουμε να φύγουν τα υγρά τους τρίβουμε τίς πατάτες το κρεμμύδι το καρότο και κόβουμε τήν πιπεριά τα ανακατεύουμε όλα μαζί ρίχνουμε το μαϊντανό ψιλοκομμένο το δυόσμο την ρίγανη αλάτι πιπέρι

Δείτε επίσης Καρδιτσιώτικη …. ΜΠΑΤΖΙΝΑ !!!!

Σε άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά το γάλα το ελαιόλαδο το αλεύρι το μπαικιν και χτυπάμε να ενωθούν καί τα ρίχνουμε στο μίγμα με το κολοκυθακι ανακατεύουμε λαδώνουμε ενα μέτριο ταψί πασπαλίζουμε λίγο φρυγανιά και ρίχνουμε το μίγμα από πάνω πασπαλίζουμε την τριμενη γκούντα εγώ έβαλα λίγα κομματάκια φρέσκο βούτυρο από πάνω περίπου 50 γρ ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 200 βαθμούς γύρω στα 40 λεπτά ανάλογα το φούρνο.

Καλή Απόλαυση

Η Συνταγή είναι της κας Γιώτα Πιπερτζή

Προηγούμενο άρθροΣιρόπιαστα Ρολάκια μήλου με καρύδια καί σταφίδες.
Επόμενο άρθροΣοκολατόπιτες με νουτέλα