Πατάτα με τζατζίκι
Λίστα συστατικών:
500γρ πατάτες
2 φλιτζάνια στραγγισμένο ελληνικό γιαούρτι
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουτ. φρέσκο άνηθο
1/4 φλιτζάνι ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι για γεύση
Μέθοδος:
Ξεφλουδίστε και κόψτε τις πατάτες σε κομμάτια δαγκώματος
Βράζουμε τα κομμάτια πατάτας μέχρι να μαλακώσουν στο πιρούνι
Στραγγίστε τις πατάτες και αφήστε την στην άκρη
Σε ένα μπολ, συνδυάστε γιαούρτι, ψιλοκομμένο άνηθο, κιμά, ελαιόλαδο και ανακατέψτε καλά
Προσθέστε πατάτες στο μείγμα τζατζίκι και ανακατέψτε καλά για ομοιόμορφη επικάλυψη και συνδυασμός
Η Συνταγή είναι του Ken Panagopoulos