Εύκολο γλυκό ψυγείου με ανανά

Υλικά

2 πακέτα σαβουαγιάρ 200 γρ.το καθένα
2 φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια
1 κονσέρβα κομπόστα ανανά 560 γρ.
1 φακελάκι σαντιγί Garni
1 λίτρο γάλα

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα μπολ το σιρόπι από την κομπόστα προσθέτουμε λίγο χλιαρό νερό 100 γρ. περίπου και βουτάμε ελαφρά τα σαβουγιάρ μας.
Κάνουμε μία στρώση στον πάτο ενός πυρέξ 28 ×22.
Χτυπάμε στο μίξερ τις κρέμες ζαχαροπλαστικής βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στον φάκελο.

Κόβουμε όσες ροδέλες ανανά θέλουμε και τις προσθέτουμε στις κρέμες.
Βάζουμε τη μισή ποσότητα απ τις κρέμες πάνω στα σαβουαγιάρ και την απλώνουμε να πάει καλά παντού.
Βάζουμε άλλη μια στρώση σαβουαγιάρ βουτηγμένα και αυτά στο σιρόπι και προσθέτουμε την υπόλοιπη κρέμα.Απλώνουμε ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια.
Χτυπάμε στο μίξερ σε δυνατή ταχύτητα την σαντιγί μέχρι να στέκεται και την απλώνουμε να πάει παντού.

Την στρώνουμε καλά με μια σπάτουλα και στολίζουμε την επιφάνεια με τις υπόλοιπες ροδέλες του ανανά.
Βαζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες ώστε να μαλακώσουν τα σαβουαγιάρ μας.
Ένα δροσιστικό ελαφρύ γλυκό που θα λατρέψετε!!!!!!

Καλή επιτυχία!!!!

Η Συνταγή ειναι της Ραλλούς Ψαραδέλλη