Υλικά

1 μεγάλη συσκευασία κρέμα γάλακτος (500 γραμμάρια)
1 γιαούρτι (200 γραμμάρια)
1 κουταλάκι μέλι
2 σπιράκια αλεσμένη μαστίχα
Άχνη ζάχαρη (προαιρετικά, για πιο γλυκό παγωτό)
Κερασάκι για το γαρνίρισμα (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Χτυπάω την κρέμα γάλακτος με το γιαούρτι στο μίξερ, μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτω το μέλι για να μην κάνει κρυστάλλους και τη μαστίχα και ανακατεύω καλά.
Αν θέλω πιο γλυκό παγωτό, προσθέτω και άχνη ζάχαρη.
Αδειάζω το μείγμα σε ένα μπολ ή σε μια θήκη για παγωτό.
Βάζω το παγωτό στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες, ή μέχρι να παγώσει καλά.
Σερβίρω το παγωτό με κερασάκι, αν θέλω.

H Συνταγή είναι της κας Palmira Aristou