Κέικ Ναπολέον

✅Υλικά:

 Σφολιάτα χωρίς μαγιά-2 συσκευασίες των 500 γρ
 Κρύα Κρέμα γάλακτος 33%-500 ml
 Ζαχαρουχο γάλα-7 κ.σ

✅Μαγείρεμα:

Ξεπαγώστε τη ζύμη. Βάλτε τα φύλλα σε ένα ταψί και τρυπήστε με ένα πιρούνι. Τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς και ψήνουμε μέχρι να ροδίσει,
περίπου 15-18 λεπτά, να κρυώσει.

Προετοιμασία της κρέμας
Χτυπάμε την κρύα κρέμα γάλακτος σε δυνατές, σταθερές κορυφές. Ρίχνουμε το ζαχαρουχο γάλα και χτυπάμε μέχρι να πήξει το μείγμα.
Τετραγωνίζουμε κάθε σφολιάτα και κόβουμε κατά μήκος σε δύο μερη και τα κρυώνουμε τελείως, αλείφουμε τα κρυωμένα φύλλα με κρέμα και σπάμε με τα χέρια μας τα ψημένα
υπολλειματα απο τον τετραγωνισμό σε ψίχουλα και πασπαλίζουμε με αυτό την επιφάνεια και τα πλαϊνά του Ναπολέοντα.
Βάζουμε την τούρτα στο ψυγείο όλη τη νύχτα.

Καλή Απόλαυση ❤️

Προηγούμενο άρθροΚρουσανάκια με μαρμελάδα δαμάσκηνο, ζαχαρουχο γάλα και μαρμελάδα ροδάκινο.
Επόμενο άρθροΜπισκοτένια σπιτικά Κουλουράκια με φουντούκια