Τηγανιτές Πατάτες με πιπεριές

8 μεσαίες πατάτες
2 κίτρινες πιπεριές
2 κόκκινες πιπεριές
έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και αλάτι
1 κόκκινο κρεμμύδι

Εκτέλεση

Πρώτα, ξεφλουδίστε τις πατάτες και κόψτε τες , και το κρεμμύδι.
Πλύνετε τα λαχανικά και κόψτε τα σε ακανόνιστα κομμάτια. Για τις πιπεριές θυμηθείτε να αφαιρέσετε τους εσωτερικούς σπόρους, ενώ το κόκκινο κρεμμύδι το κόβετε λεπτά, σε φέτες ή λωρίδες. Εν τω μεταξύ, θερμάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Μόλις το λάδι είναι αρκετά ζεστό, προσθέστε τις πιπεριές και τις πατάτες

και αφήστε τα να τηγανιστούν για περίπου 20 λεπτά.

Θυμηθείτε, τα τελευταία 5 λεπτά μαγειρέματος για να προσθέσετε το κρεμμύδι και να το κάνετε να μαραθεί και να μην καστανήσει, σας συμβουλεύουμε να καλύψετε το τηγάνι με ένα καπάκι.

Με τη βοήθεια ενός κουταλιού ή ενός πιρουνιού, βγάλτε τις πατάτες, τις πιπεριές και το κρεμμύδι και τοποθετήστε τις σε ένα βαθύ πιατο με απορροφητικό χαρτί. Εάν πρέπει να μείνει, μην ανησυχείτε, φυλάξτε το πιάτο σας στο φούρνο ή στο ψυγείο (εάν είναι πολύ ζεστό). Οταν κρυώσει θα είναι μια πραγματική λιχουδιά.

Τηγανιτές Πατάτες με πιπεριές

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΗ Πραγματική Φάβας Σαντορίνης….η συνταγή είναι από ένα καφενείο στο Νησί
Επόμενο άρθροEκμέκ Kανταΐφι