Υλικά:

1 πακέτο φύλλα κρούστας
1 ζαχαρούχο γάλα
2 κουτάκια από το νερό του ζαχαρούχου
1 βανίλια
2 αυγά
60 γραμμάρια αγελαδινό βούτυρο

Εκτέλεση

Στρώνω σε βουτυρωμενο ταψί 25Χ35 τα φύλλα σουρωμένα, το ένα δίπλα στο άλλο Περιχύνω με το μείγμα γάλα, αυγά, βανίλια, νερό

Ρίχνω από πάνω σε μικρά κομματάκια το βουρυρο Αφήνω κάνα 10λεπτο να τραβήξει Ψήνω γύρω στο μισάωρο 180 αέρα μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα, να μην πάρα ψηθεί όμως και στεγνώσει Σερβίρω με άχνη και κανέλα

Καλή Απόλαυση

Η Συνταγή είναι της κας Souki Simeonidou