Θρακιώτικο Γιουβέτσι

Υλικά

700-800γρ κρέας (χοιρινό ή αρνί)
3-4 ντομάτες
300-400 γραμμάρια φρέσκα φασολάκια.
5 φρέσκες πιπεριές
5-6 φέτες ωμές πατάτες.

Γέμιση
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
1 κουτ. πάπρικα
Αλάτι για γεύση
μπαχαρικά / σκόρδο, άνηθο ή μαϊντανό

Εκτέλεση

Βάζω το κρέας στο φούρνο να ψηθεί για 1 ώρα με λίγο νερό. Ξεφλουδίζουμε και βράζουμε 3-4 ντομάτες.
Βράζουμε σε μια κατσαρόλα 300-400 γραμμάρια φρέσκα φασολάκια. Σε ένα μεγάλο ταψί ρίχνουμε τα φασολάκια με νερό, ντομάτες, ψιλοκομμένες πιπεριές και φέτες ωμές πατάτες. Κάνω μια γέμιση από κρεμμύδια, αλεύρι και 1 κουτ πάπρικα.

Τακτοποιώ το κρέας και προσθέτω νερό στο επίπεδο των υλικών.
Αλάτι για γεύση, προσθέστε μπαχαρικά / σκόρδο, άνηθο ή μαϊντανό, αλμυρά /. Για το γούστο σας.
Βάζω το ταψί στο φούρνο και ψήνω για 1 ώρα μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες στους 220, 230, 240 βαθμούς.
Μπορείτε αντικαταστήσετε τις πατάτες με μελιτζάνες.

Καλη Επιτυχία