Τα ινδοκάρυδα με κερασάκια είνα ένα πολύ εύκολο και γευστικό γλύκισμα!
Υλικά
200γρ.ινδοκαρυδο
4 αυγά
130γρ.ζαχαρη
30γρ. βούτυρο
2 κ σ. αλεύρι up
1 κ σ. άνθος αραβοσίτου
1 βανίλια
1 πρέζα αλάτι
Κερασάκια
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τα αυγά με την ζάχαρη σε χαμηλή φωτιά και τα χτυπάμε καλά μέχρι να ζεσταθούν.Επειτα ρίχνουμε και το βούτυρο μέχρι να λιώσει κι αυτό και κατεβάζουμε από τη φωτιά .
Έχουμε ρίξει σε ένα μπολ όλα τα στερεά υλικά και ρίχνουμε και τα υγρά και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε το μείγμα σε ένα κορνε και κάνουμε ροζέτες , βάζουμε και μισό κερασάκι από πάνω και ψήνουμε στους 160 στον αέρα για 15 λεπτά περίπου, μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα.
Η Συνταγή είναι της κας Eleni Kalaitzidou