Κέικ μέλι με καρύδια και κανέλα

Υλικά

1 κούπα ζάχαρη
1 αυγό
1 κούπα γιαούρτι
1 κούπα αλεύρι
1 μπέικιν πάουντερ (10 γρ.)
1 κ.σ. κανέλα
3-4 κ.σ. καρύδα για πασπάλισμα και 3-4 ξηρούς καρπούς
Περίπου 1/4 κουπας μέλι

Παρασκευή:

*Ο φούρνος θερμαίνεται στους 180*
* Σκεπάζουμε το ταψί με χαρτί ψησίματος.
* Το αυγό χτυπιεται με τη ζάχαρη και το γιαούρτι.
* Προσθέτουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα και ανακατεύουμε ξανά.
* Ρίχνουμε το μείγμα στο ταψί και ψήνουμε στον προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά περίπου, εγώ έψησα για 35 λεπτά. (κατά προτίμηση μέχρι το δείγμα με ξύλινο σουβλάκι ή οδοντογλυφίδα να παραμείνει στεγνό)
* Βγάζουμε από το φούρνο και αλείφουμε αμέσως με μέλι προσεκτικά μέχρι να καλυθφεί και πασπαλίζουμε με καρύδα και καρύδια.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΤυροπιτάκια Κουρού με φέτα…καλύτερα του φούρνου
Επόμενο άρθροΜυρμηγκάτο…η συνταγή που πρέπει να κάνουν όσοι αγαπούν τα γλυκά!!!