Υλικά

225 γρ. Αλεύρι
3 αυγά
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα μαγειρική σόδα
150 γρ. σταφίδες
250 γρ. καστανή ζάχαρη
60 γρ. βούτυρο
150 γρ. καρύδια ξεφλουδισμένα
2 -3 μήλα τριμμένα
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 πρέζα μοσχοκάρυδο

Ζάχαρη αχνη

Εκτέλεση

Καλύπτουμε μια Στρογγυλη φόρμα 22 εκ. με λαδόκολλα.
Σε ένα μπολ βάζουμε τη ζάχαρη, το αλεύρι, τα αυγά, το μαλακό βούτυρο, το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και τη σόδα και ανακατεύουμε καλά.
Μόλις ανακατευτούν καλά τα υλικά, προσθέστε τα καρύδια, τις σταφίδες και τα μήλα ψιλοκομμένα που έχετε προηγουμένως τρίψει.
Ρίξτε το μείγμα στο ταψί και ψήστε στο φούρνο για περίπου 50 λεπτά στους 180 ° C.
Μόλις ψηθεί το κέικ μήλου, καρυδιού και μπαχαρικών, το αφήνουμε να κρυώσει πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και μετά το κόβουμε σε τετράγωνα κομμάτια.

Καλή Απόλαυση