Υλικά:

4 αυγά
1 φλιτζάνι βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου)
2 φλιτζάνες ζάχαρη
3 & 1/2 φλιτζάνια φαρίνα (κοσκινισμένο)
2/3 φλιτζάνια γάλα
1 φακελάκι βανίλια
Μισό φλιτζάνι κακάο (κοσκινισμένο)
Μισό φλιτζάνι ζάχαρη άχνη (κοσκινισμένη)
Μισό κουταλάκι του γλυκού σόδα
30 γραμμάρια κουβερτούρα ψιλοκομμένη

Για το γλασσο
180 γραμμάρια κουβερτούρα για το γλάσο
80 γραμμάρια βούτυρο
1 κουταλιά της σούπας μέλι

Εκτέλεση:

Χτύπησα καλά στο μίξερ ν’αφρατεψουν τ αυγά με το βούτυρο,ζάχαρη,
φαρινα,γαλα και 1 βανίλια.
Εβαλα το περισσότερο από το παραπάνω μείγμα σε 25.εκ.φορμα(βουτυροαλευρωμενη)
και στο υπόλοιπο μείγμα πρόσθεσα κακάο, αχνη ζάχαρη και σοδα, όλα κοσκινισμένα.
Τελος κουβερτουρα ψιλοκομμένη και το έριξα επάνω στο λευκό μείγμα.
Στριφογυρισα ένα μαχαίρι γύρω γύρω στη φόρμα για να κάνει το σχέδιο.
Εψησα στους 170 β . αέρα για μια ώρα περίπου κι αφού κρύωσε έριξα ένα γλάσο
που έφτιαξα με κουβερτουρα, βουτυρο,και 1κ.σ.μελι(όλα σε μπεν μαρί να γίνουν
ένα μείγμα).🥰❤️

Ευχαριστούμε την κα Ελινα Σκλαβου