Υλικά

1 ποτ χυμό πορτοκάλι
1 ποτ ηλιέλαιο
1 1/2 ποτ ζάχαρη αχνη
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
3 κ.σ κακάο
1 φλ κράνμπερι
1 φαρίνα 500γρ

Εκτέλεση

Χτυπάω με το σύρμα το λάδι με την αχνη και τον χυμό προσθέτω το ξύσμα το κακάο και νέα σιγά σιγά την φαρίνα. Προσθέτω τα κράνμπερι αφού τα,έχω αλευρωσει λίγο ανακατέυω απαλά και βάζω σε βουτηρομένη και πασπαλισμένη με κακάο φόρμα! Ψήνω στους 170 βαθμούς στον αέρα περίπου 45_50 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.
Εγώ έλιωσα μία κουβερτούρα με μία δύο κουταλιές της σούπας ηλιέλαιο σε μπεν μαρί και έβαλα το γλάσο από πάνω!!

H Συνταγή είναι της κας Αλεξάνδρα Κυριάκη