Μπισκότα Καρύδας

Συστατικά για 16 Μπισκότα:

200 γραμμάρια τριμμένης καρύδας (1 και μισό φλιτζάνι)
100 γραμμάρια ζάχαρης (1/3 φλιτζάνι)
2 μεγάλα αυγά

Εκτέλεση

1.- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς με θερμότητα πάνω και κάτω και χωρίς ανεμιστήρα.
2.- Προετοιμάστε τη ζύμη. Βάζουμε τα υλικά σε ένα μπολ. Ανακατέψτε καλά μέχρι να πάρετε μια ζύμη.
Δουλέψτε τη ζύμη με τα χέρια σας όταν δεν μπορείτε πλέον να την κάνετε με τη σπάτουλα.
3.- Διαμορφώστε τα μπισκοτα. Βοηθήστε τον εαυτό σας με ένα κουτάλι και πάρτε ένα μέρος της ζύμης. Δώστε τους το στρογγυλό σχήμα με τα χέρια σας. Τοποθετήστε τα μπισκότα στο φύλλο ψησίματος.
4.- Βεβαιωθείτε ότι όλα τα μπισκότα έχουν το ίδιο μέγεθος, αλλά μην ανησυχείτε εάν δεν είναι όλα ίδια.
Όσο πιο ρουστίκ, τόσο πιο όμορφα είναι.
5.- Ψήστε τα μπισκότα. Τοποθετήστε το ταψί στο δεύτερο από τα πέντε επίπεδα του φούρνου και ψήστε το για 10 λεπτά στους 200 βαθμούς με θερμότητα πάνω και κάτω και χωρίς ανεμιστήρα.
6.- Βγάλτε τα μπισκότα από το φούρνο όταν είναι χρυσοκάστανα και, προσέχοντας να μην τα σπάσετε, μεταφέρετέ τα σε ένα ράφι για να κρυώσουν.

Find more delicious recipes here

Προηγούμενο άρθροΑνάμεικτα λαχανικά λαδερά…
Επόμενο άρθροΑυτός είναι ο περιβόητος Κορμός των 5 λεπτών