Υλικά:
15 κομμάτια κρέας κατσικιού
2 μεγάλα κρεμμύδια, κομμένα σε λεπτές φέτες
1 ποτήρι νερό με σπιτική σάλτσα ντομάτας
200 ml ελαιόλαδο
2 ποτήρια νερό
Αλάτι
Πατάτες, καθαρισμένες, πλυμένες και κομμένες
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά το κρέας και το αφήνουμε να στραγγίζει μετά ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα το λάδι και το αφήνουμε να ζεσταθεί
Βάζουμε το κρέας κομμάτια κομμάτια και το τσιγαριζουμε
Στο τέλος ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι το γυρίζουμε γύρω γύρω και στο τέλος ρίχνουμε μέσα την σάλτσα και το αλάτι και το νερό
κλείνουμε την κατσαρόλα και το αφήνουμε για 30 λεπτά και έγινε λουκούμι!
Πατάτες τηγανητές τις καθαρίζουμε και τις πλένουμε και τις κόβουμε σε κομμάτια βάζουμε το τηγάνι με μπόλικο λάδι ηλιέλαιο και
τις τηγανίζουμε!
Καλή Απόλαυση
H συνταγή είναι της κας Aferdita Vladi