Υλικά

Για τους κεφτεδες

1 κιλό κιμά ανάμικτο (χοιρινό-μοσχάρι)
1 κούπα μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κούπα δυόσμο ψιλοκομμένο
5 ξερά κρεμμύδια τριμμένα
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί τριμμένο
2 ώριμες ντομάτες τριμμένες
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι, μαυροπίπερο

Για την γαρνιτουρα

1 κρεμμύδι μεγάλο κομμένο,
2 πιπεριές κομμένες,
1 καρότο,
3 κουταλίες πελτέ ντομάτας
10 πατάτες πλυμένες και κομμένες
1 μικρή χούφτα ρύζι
πιπέρι,
αλάτι,
3 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας και
1 κονσέρβα καλαμπόκι .

Εκτέλεση

Ανακάτεψα όλα τα υλικά καλά και έφτιαξα τους κεφτέδες.
Σε ένα τηγάνι τηγάνισα κρεμμύδια, πιπεριές, καρότα, πατάτες και μια μικρή χούφτα ρύζι.
Εβάλα τις πατάτες και τα υπόλοιπα σ ένα ταψί πρόσθεσα παπρικα, πιπέρι, αλάτι, 3 κουταλιές της σούπας πουρέ διαλλυμένες σε νερό και καλαμπόκι κονσέρβα.
Έριξα νερό να σκεπάσει τα προϊόντα,

έβαλα απο πάνω τους κεφτεδες και τα εβαλα στο φούρνο στους 200 ° για μια ώρα.
Έτσι το μεσημεριανό είναι έτοιμο!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους! ☺️

Προηγούμενο άρθροΧοιρινές μπριζόλες με πατάτες…υπέροχες και ζουμερές
Επόμενο άρθροΣιροπιαστή Φουντουκόπιτα Ferrero