Κεφτεδάκια Κωνσταντινοπολίτικα

Advertisement

Υλικά

Για τα κεφτεδάκια:
1 κιλό κιμά
1-2 φέτες ψωμί (μουλιασμένο σε γάλα)
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1-2 αυγά
αλάτι
πιπέρι
μαϊντανός

Για τον πουρέ πατάτας:
600 πατάτες (ξεφλουδισμένες και κομμένες χύμα)
100 ml φρέσκο ​​γάλα
50 γρ βούτυρο
αλατι
πιπέρι

Εκτέλεση

Ζυμώνουμε τον κιμά και σχηματίζουμε μικρά στρογγυλά κεφτεδάκια, τα τυλίγουμε σε αλεύρι και τα τηγανίζουμε σε περισσότερο λάδι.

Για τον πουρέ
Βράζουμε τις πατάτες τις στραγγίζουμε από το νερό και τις πολτοποιούμε Ποτέ μη χρησιμοποιούμε μπλέντερ ο πουρές γίνεται κόλλα. Προσθέτουμε το γάλα, το βούτυρο και τα μπαχαρικά Ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε τους κεφτέδες στον πουρέ πατάτας.

 

Καλή Απόλαυση

Advertisement

Δείτε Επίσης

Advertisement