Υλικά

για τα κεφτεδάκια:

2 κιλά κιμάς μοσχαρίσιος
2 αυγά
2 ντομάτες (περασμένες στο μπλέντερ)
2 κουταλιές της σούπας ξύδι
1 κουταλιά της σούπας αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι μαύρο
1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι κόκκινο
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
5 κουταλιές της σούπας φρυγανιά τριμμένη
5 σκελίδες σκόρδο (λιωμένες)
4 μεγάλα κρεμμύδια (ξερά, άσπρα, κομμένα στο μπλέντερ)
1 ποτήρι του κρασιού ηλιέλαιο
1/2 μάτσο μαϊντανός (ψιλοκομμένος στο μπλέντερ)
Αλεύρι
Σιμιγδάλι

για τη σάλτσα:

1 βάζο Σπιτική σάλτσα ντομάτας
Λίγο ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα:

Λαχανικά ψιλοκομμένα με λεμόνι, ελαιόλαδο και αλάτι

Εκτέλεση:

Ανακάτεψε καλά όλα τα υλικά για τα κεφτεδάκια σε ένα μεγάλο μπολ. Άφησε το μείγμα να ξεκουραστεί στο ψυγείο για τουλάχιστον 20 λεπτά.
Πλάσε μικρά μπαλάκια από το μείγμα και πανάρισέ τα σε ένα μείγμα από αλεύρι και σιμιγδάλι. Τηγάνισε τα κεφτεδάκια σε καυτό ηλιέλαιο μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε μέσα ένα βάζο με την σάλτσα ντομάτας δική μου που τα έχει όλα μέσα δεν λύπη τίποτα ρίχνουμε μέσα και λίγο λάδι ελιάς και το αφήνουμε να ζεσταθεί πολύ καλά βάζουμε μέσα τα κεφτεδάκια με την σειρά και είναι έτοιμο το φαγητό μας!
Σερβίρε τα κεφτεδάκια με τη σάλτσα τους

Η Συνταγή είναι της κας Aferdita Vladi