Κολοκυθάκια με ρύζι στο τηγάνι
Υλικά
2 κολοκυθάκια
2 φρέσκα κρεμμυδάκια,
1 τριμμένο καρότο,
2 κουταλιές της σούπας ντομάτες κονσέρβα
1 φλιτζάνι ρύζι
4 φλιτζάνια νερό – για να γίνει ζουμερό
Αλάτι, μαύρο πιπέρι,
κύβος ζωμός λαχανικών (προαιρετικά)
4,5 κ.σ. λάδι
Εκτέλεση
Σιγοβράζουμε τα ψιλοκομμένα κολοκυθάκια και το καρότο, προσθέτουμε κρεμμύδι και πλυμένο ρύζι.
Ανακατευμουμε για 2,3 λεπτά, και γίνονται «διάφανα»
Προσθέτουμε ντομάτες, αλάτι, μαύρο πιπέρι και ζωμό, άνηθο.
Το νερό είναι 4 φλιτζάνια με τα οποία μετράμε το ρύζι για ζουμερό και να βράσει καλά.
Καλή Απόλαυση