Κοτόπουλο με σάλτσα πικάντικη

Διαφήμιση

Υλικά

1 κοτόπουλο σε μερίδες
½ κουταλάκι πάπρικα
Αλάτι πιπέρι
Λάδι
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1-2 πράσινες πιπεριές ψιλοκομμένες
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 κουταλιά σούπας κάρυ
½ κουταλάκι θυμάρι
400γρ. ντοματάκια κονσέρβας ψιλοκομμένα
1 κουταλιά σούπας Tabasco sauce ή μια μικρή καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη

Εκτέλεση

Ρίχνουμε την πάπρικα, λίγο αλάτι και πιπέρι στο κοτόπουλο και το μαρινάρουμε. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κοτόπουλο απ’ όλες τις πλευρές ώσπου να ροδίσει. Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά και σοτάρουμε για 5′ λεπτά ή μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε το μαϊντανό, το κάρυ, το θυμάρι, το ντοματάκι και το Tabasco. Μόλις η σάλτσα αρχίζει να βράζει, αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε λίγο νερό σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 35-40 λεπτά ή μέχρι να γίνει το κοτόπουλο. Συνοδεύουμε με ρύζι.

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Hara Dimitriadou

Διαφήμιση


Διαφήμιση