2. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια υψηλή θερμότητα.
Προσθέστε κοτόπουλο και μαγειρέψτε για 6 έως 8 λεπτά, ή μέχρι να μην είναι ροζ στο εσωτερικό,  γυρίζοντας μία φορά. Μεταφέρετε το κοτόπουλο σε μια πιατέλα και πασπαλίζετε με φρέσκα βότανα. Καλύψτε με αλουμινόχαρτο και κρατήστε το ζεστό
3. Στραγγίστε το λίπος από την κατσαρόλα. Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας του βουτύρου στην κατσαρόλα.
Όταν λιώσει, προσθέστε το σκόρδο και σοτάρετε για 30 δευτερόλεπτα. Προσθέστε το κρασί (ή ζωμό κοτόπουλου)  και το χυμό λεμονιού και μαγειρέψτε μέχρι να μειωθεί κατά το ήμισυ.
4. Μειώστε τη φωτιά στο χαμηλό και χτυπήστε το υπόλοιπο βούτυρο, 1 κουταλιά της σούπας κάθε φορά. Σερβίρετε την σάλτσα με στήθος κοτόπουλου.
Chicken Francese 055
ΠΗΓΗ: chefrachida.com

Δείτε Επίσης

Διαφήμιση