Υλικά
500 γρ. βούτυρο Lurpak, σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 φλιτζάνι γάλα
4 αυγά
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
300 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση
Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει το μείγμα.
Προσθέτουμε τα αυγά ένα-ένα, συνεχίζοντας το χτύπημα.
Ρίχνουμε το γάλα και το μπέικιν πάουντερ, και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το αλεύρι σιγά-σιγά, ανακατεύοντας με μια σπάτουλα ή με τα χέρια, μέχρι να πάρουμε μια μαλακή και εύπλαστη ζύμη.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Πλάθουμε τη ζύμη σε μικρά κουλουράκια και τα τοποθετούμε στο ταψί, αφήνοντας λίγο χώρο μεταξύ τους.
Ψήνουμε για 20-25 λεπτά, ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
Αφήνουμε τα κουλουράκια να κρυώσουν πριν τα σερβίρουμε.
Η Συνταγή είναι της κας Violetta Wilkin Vogiatzopoulou