Αυτή η συνταγή για κρέμα Black Forest είναι εύκολη, γρήγορη και τέλεια για κάθε γιορτή τραπέζι ή για την οικογένεια.
Η συνδυασμός μπισκότων σαβουαγιάρ σοκολάτας, κρέμας σαντιγί, κονιάκ, βανίλιας και γέμισης κερασιών δημιουργεί ένα δροσερό και γευστικό επιδόρπιο που θα ενθουσιάσει τους πάντες.

Υλικά:

1 πακέτο μπισκότα σαβουαγιάρ σοκολάτας
1 πακέτο σαντιγί βανίλιας Γιώτης
2 ποτήρια φρέσκο γάλα
1 κουταλιά της σούπας κονιάκ
1 φακελάκι βανίλια
1 κονσέρβα γέμιση κερασιών (cherry filling)

Εκτέλεση:

Χτυπήστε με μίξερ την κρέμα σαντιγί βανίλιας Γιώτης με το φρέσκο γάλα μέχρι να γίνει αφράτη.
Βουτήξτε τα μπισκότα σαβουαγιάρ σοκολάτας σε ένα μείγμα από γάλα, κονιάκ και βανίλια για λίγα δευτερόλεπτα.
Στρώστε τα μπισκότα σε μια πιατέλα, καλύπτοντας τον πάτο.
Απλώστε μισή από τη γέμιση κερασιών πάνω από τα μπισκότα και την μιση σαντιγι
Καλύψτε με μια ακόμα στρώση μπισκότων σαβουαγιάρ σοκολάτας που έχετε βουτήξει στο μείγμα γάλακτος.

Απλώστε την υπόλοιπη σαντιγι απο πάνω τα υπόλοιπα κερασια.
Διακοσμήστε την κρέμα Black Forest με τρούφα ή τριμμένη σοκολάτα.
Βάλτε την τούρτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν τη σερβίρετε, ώστε να κρυώσει και να σφίξει η κρέμα.

H συνταγή είναι από το Εύκολα και σπιτικά ακολουθήστε την σελίδα

Προηγούμενο άρθροΚεφτεδάκια στο κρασί
Επόμενο άρθροΜαρμελάδα Σταφύλι Συγκλονιστική