Κρέπες γεμιστές Σουφλέ

Υλικά

300 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά
2 πράσινες-κοκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες
1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Μισό κουταλάκι του γλυκού λάδι
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού / μαύρο πιπέρι κύμινο τσίλι

Ζύμη κρέπας
3 αυγά
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
3 φλιτζάνι γάλα
2 φλιτζάνι αλεύρι

Σάλτσα μπεσαμέλ
2 κουταλιές βούτυρο
2,5 κουταλιές αλεύρι
2 φλιτζάνια γάλα
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουτάλι επιδόρπιο μαύρο πιπέρι

Από Πάνω 
Τυρί τσένταρ

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το κιμά με πιπεριάς, κρεμμύδι ,αλάτι, πιπέρι μέχρι να
αλλάξει χρώμα ο κιμάς.

Για την κρέπα
Χτυπάμε τα αυγά , ρίχνω το γάλα, το αλεύρι και ανακαtευω πριν από κάθε υλικο
Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε μια κουτάλα απο το μείγμα και φτιάχνουμε τις 10 κρέπες.

Μπεσαμελ
Λιώνουμε το βούτυρο , αλεύρι να καβουρδιστεί και το γάλα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε
μέχρι να πήξει η κρέμα.

Συναρμολόγηση

Παίρνουμε μία μία κρέπα βάζουμε κουταλιές γέμιση κιμά και τυλίγουμε όπως τους ντολμαδες.

Σε ένα πυρεξ βάζουμε τις κρεπες απο πάνω ρίχνουμε την μπεσαμελ

και μετα το τυρί τριμμένο και πασπαλίζουμε με λίγη πάπρικα

 

κρέπες γεμιστές

Καλή επιτυχία

Subscribe to recipe’s youtube chanel here

 

 

Προηγούμενο άρθροΜοσχάρι σουφλέ συνταγή…Η γεύση του υπέροχη
Επόμενο άρθροΖουμερό Κέικ Μήλου με γλάσσο λεμονιού