ΥΛΙΚΑ
1 πακέτο χωριάτικο φύλλο
500 γρ. μοσχαρίσιο κρέας ψιλοκομμένο
500 γρ. χοιρινό κρέας ψιλοκομμένο
3 ώριμες ντομάτες
1 κουτ.σούπας πελτέ
3 αυγά
250 γρ. κρέμα γάλακτος
1 φλυτζάνι ελαιόλαδο
4 μεγάλα κρεμμύδια
1 σκελίδα σκόρδο
2 φλυτζάνια κίτρινο τυρί της αρεσκείας σας
1 φλυτζάνι βούτυρο λιωμένο ή λάδι για το φύλλο
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, μπαχάρι, μοσχοκάρυδο
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά με ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το σκόρδο και ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα μέχρι να καραμελώσουν.
Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρέας και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει χρώμα. Ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα αυγά, το τυρί και την κρέμα γάλακτος.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε με κλειστό το καπάκι .
Όταν είναι έτοιμο το κρέας αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.
Όταν κρυώσει προσθέτουμε τα αυγά χτυπημένα, την κρέμα γάλακτος και τα τυριά. Ανακατεύουμε.
Στρώνουμε τα 3 φύλλα, αφού τα λαδώσουμε ενδιάμεσα.. Στρώνουμε το 4° φύλλο, ελαφρά τσαλακωμένο. Αδειάζουμε τη γέμιση στο ταψί και την απλώνουμε φτιάχνοντας το πάχος της ώστε να είναι ομοιόμορφο.
Γυρνάμε τα φύλλα που εξέχουν, προς τα μέσα, πάνω στην πίτα. Καλύπτουμε με τα υπόλοιπα 2 φύλλα τσαλακωμένα, λαδώνοντάς τα