Συστατικά
2 κούπες πουρέ πατάτες
2 κρόκους αυγού
1/2 κούπα ψιλοκομμένο τυρί παρμεζάνα
2 κουταλιές της σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο σχοινόπρασο και επιπλέον για γαρνίρισμα
1 κουταλιά αλεύρι
1 κουπα φρυγανιά.
2 αυγα
3-4 κούπες ηλέλαιο 
Γιαούρτι είναι προαιρετικό

Οδηγίες
Σε ένα μεγάλο μπολ ανάμειξης, συνδυάστε πουρέ πατάτας, σχοινόπρασο, κρόκους αυγού, τυρί παρμεζάνα και αλεύρι.
Ανακατέψτε προσεκτικά και φτιάξτε μία μπάλα μεγέθους γκολφ.
Σε ένα μικρό μπολ κτύπησε 2 αυγά.
Τοποθετήστε την φρυγανιά σε ένα άλλο μικρό μπολ.
Περάστε τις Κροκέτες από το αυγό και στη συνέχεια την φρυγανιά.
Βάλτε λάδι σε μέτρια υψηλή θερμοκρασία, χρησιμοποιώντας τηγάνι 25 εκ.
Τοποθετήστε τις κροκέτες σε καυτό λάδι σε παρτίδες, χρησιμοποιώντας κουταλάκι του γλυκού για να τις γυρίσετε για να πάρουν καφέ ομοιόμορφα.
Απομακρύνετε τις κροκέτες από το λάδι όταν χρυσαφίσουν, περίπου 3 λεπτά.
Αφήστε να στραγγιξουν σε χαρτοπετσέτα.
Σερβίρετε ζεστά με προαιρετικό γιαούρτι και επιπλέον σχοινόπρασο.

Προηγούμενο άρθροΣοκολατόπιτα με καραμέλα και καρύδα
Επόμενο άρθροΠοια μαγειρεμένα φαγητά μπορούν να μπουν στην κατάψυξη;