Μοτσαρέλα Πέπερονι Κρουασάν Rolls – 16 Rolls
Υλικά
2 πακέτα Pillsbury ζύμη για κρουασαν
300 γρ τριμμένη μοτσαρέλα κομμένα
30 φετουλες πεπερονι (2 στο καθένα ανάλογα πόσα θα φτιαξετε)
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
1 κουταλάκι του γλυκού βασιλικό
1 αυγό
Μαρινάρα (προαιρετικό)
Οδηγίες
Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς
Συνδυάστε σκόνη σκόρδου, ρίγανη και βασιλικό σε μικρό μπολ.
Χτυπήστε το αυγό σε μικρό μπολ.
Αφαιρέστε την ζύμη από τη συσκευασία. Κόψτε τα τρίγωνα στα 2 εάν ειναι μεγάλα και ξεκινώντας από το
φαρδιά μεριά, τοποθετήστε τη μοτσαρέλα στο τέλος, τοποθετήστε τα πιπερόνη κατά μήκος της επιφάνειας της ζύμης. Ξεκινώντας να τυλίγεται από το φαρδύ άκρο προς το πιο στενό άκρο. Τοποθετήστε τα σε ένα ταψάκι.
Πασπαλίστε με καρυκεύματα και βουρτσίστε με χτυπημένο το αυγό.
Ψήνουμε για 15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρετε με μαρινάρα.
ΠΗΓΗ: www.gardenandtable.net