Διαφήμιση

Συστατικά:

8 μήλα
4 κουταλάκια του γλυκού μέλι
100 γραμμάρια τριμμένων ξηρών καρπών που επιθυμείτε – αμύγδαλα, καρύδια ή φουντούκια
κανέλα, εκχύλισμα βανίλιας, ρούμι εάν θέλετε.

Παρασκευή:
Πλένετε τα μήλα και αφαιρέστε το εσωτερικό τμήμα με ένα μαχαίρι και ξεφλουδίζετε. Εάν θέλετε, μπορείτε να κόψετε στην μέση και να αφαιρέσετε τον πυρήνα.
Τοποθετήστε τα καρύδια και το μέλι σε ένα μπολ. Προσθέστε κανέλα, εκχύλισμα βανίλιας ή ρούμι. Αναμείξτε για να αποκτήσετε ένα ομοιογενές μείγμα. Γεμίστε τα μήλα με αυτό το μείγμα καρυδιών και μέλι.

Τοποθετήστε τα γεμιστά μήλα σε ένα ταψί με επικάλυψη χαρτιού ψησίματος. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25 έως 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα μήλα. Σερβίρετε ενώ είναι ζεστό.
Απολαύστε το!

Διαφήμιση

Δείτε Επίσης

Διαφήμιση