ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1 φλιτζάνι αλεύρι από όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι του γλυκού στιγμιαία μαγιά
1 κουτ. Σούπας ζάχαρη
¼ αλάτι
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1 φλιτζάνι χλιαρό νερό
Μέλι για το σερβίρισμα

ΟΔΗΓΙΕΣ
Ανακατέψτε όλα τα ξηρά υλικά μαζί. Προσθέστε το νερό και ανακατέψτε για να φτιάξετε ένα παχύ μείγμα.
Κρατήστε για περίπου μια ώρα για να διπλασιαστεί σε μέγεθος.
Κάψτε το λάδι και χρησιμοποιώντας ένα υγρό κουτάλι, ρίχνετε κουταλιές στο λάδι και τηγανίζετε μέχρι να ροδίσουν.
Ρίξτε από πάνω μέλι και σερβίρετε.

Απολαύστε

Προηγούμενο άρθροΚέικ Γιαουρτιού
Επόμενο άρθροΤο Κέικ με τις Κλημεντίνες…χωρίς αλεύρι