Υλικά
2 κουταλιές της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
220 γρ ημι-ωριμασμένα ελληνικά λουκάνικα χοιρινού κρέατος
κομμένα σε κομμάτια 
αλάτι
220 γρ ζυμαρικά, κατά προτίμηση πέννες (Barila ολικής άλεσης)
1/2 φλιτζάνι λευκό κρασί ή ζωμός κοτόπουλου
1/4 φλιτζάνι φέτα τριμμένη
1/2 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος
1/4 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα ρίγανης, ψιλοκομμένα ή 1 κουταλιά ξηρή
1/4 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα, για γαρνιτούρα
φρέσκο ​​μαύρο πιπέρι

Υλικά
1. Θερμάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι με μέτρια φωτιά. Προσθέστε λουκάνικα και μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν σε όλες τις πλευρές, περίπου 7 λεπτά.
2. Εν τω μεταξύ μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας. Στραγγίξτε τα ζυμαρικά, και κρατήστε 1/2 φλιτζάνι νερό ζυμαρικών.

3. Προσθέστε το κρασί στα λουκάνικα και μαγειρέψτε μέχρι να μειωθεί κατά ένα τέταρτο, περίπου 2 λεπτά. Προσθέστε το τυρί, την κρέμα και την ρίγανη και μαγειρέψτε μέχρι να γίνει παχύ το μείγμα και το τυρί να έχει λιώσει, περίπου 2 λεπτά. Ανακατεύετε μέσα τα  ζυμαρικά και σερβίρετε με αλάτι. (Εάν η σάλτσα φαίνεται πάρα πολύ παχιά, ρίξτε μέσα λίγο απο το νερό που κρατήσατε ). Μεταφέρετε τα ζυμαρικά σε μια μικρή πιατέλα. γαρνίρετε με τριμμένο τυρί και σερβίρετε με μαύρο πιπέρι.