Μανιτάρια με ρύζι, καρότα, πράσα και φρέσκα μυρωδικά

Υλικά

1 κρεμμύδι,
2 πράσα,
2 καρότα,
Μανιτάρια κομμένα – 400-500 g.
Ρύζι (μαργαριτάρι) – 400 g.

αλάτι
και μυρωδικά / πιπέρι, μαϊντανό, δυόσμο /

Εκτέλεση

Σοτάρισα το κρεμμύδι ψηλοκομένο, πράσα κομμενα σε ροδέλες, καρότα κομμενα μισοφέγγαρα, μανιτάρια κομμένα φέτες και έπλυνα το ρύζι. Τα έριξα σε ταψί, έριξα χλιαρό νερό περιπου 3-4 ποτήρια, προσθέτω αλάτι και τα μυρωδικά μαγείρεψα στο
φούρνο κάτω από καπάκι στους 200 βαθμούς με αέρα, οπότε ήμουν γρήγορα έτοιμος για μεσημεριανό

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΚολοκυθοκεφτέδες Ρόδου
Επόμενο άρθροΜακαρόνια φούρνου Ογκρατέν: Κλασική γεύση με τραγανή κρούστα