Υλικά:
6 τεμ. χοιρινές μπριζόλες με κόκκαλο
για την μαρινάδα:
1/3 φλιτζάνι λευκό κρασί
1 κουτ μουστάρδα Ντιζόν
1/4 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κουτ ριγανη
1/2 κουτ πάπρικα
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα προϊόντα μαρινάδας σε ένα μπολ. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Τοποθετούμε τις μπριζόλες σε ένα ταψί και τις περιχύνουμε με τη μαρινάδα.
Τα αφήνουμε να μαριναριστούν για μερικές ώρες. Στη συνέχεια καθαρίστε ελαφρά το κρέας από το κρεμμύδι και το σκόρδο και ψήστε τα σε πολύ ζεστή σχάρα ή μπάρμπεκιου. Τα ψήνετε αν δεν τις έχετε χτυπήσει για 4-5 λεπτά σε καθε πλευρα. Αν προχτυπηθούν για 3-4 λεπτά σε καθε πλευρα. Βάλε αλάτι. Τα βγάζουμε σε ένα μπολ με καπάκι και τα αφήνουμε να ξεκουραστούν για 5 λεπτά για να βγάλουν τα ζουμιά και να διατηρηθούν ζουμερά.
Διακοσμουμε με κρεμμυδι και φυλλα μαιντανου και λεμονάκι.
Καλή Απόλαυση!