Υλικά:

Μελιτζάνες (όσες επιθυμείς)
1 πιπεριά Φλωρίνης
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
3 μεγάλα κρεμμύδια
5 σκελίδες σκόρδο
1 πράσο
Μπούκοβο
Λευκό κρασί
1 κουταλιά της σούπας πελτές ντομάτας
10 ντοματίνια
Χυμός ντομάτας
Ζύμη για κεφτέδες (ετοιμασμένη από την προηγούμενη)
Τυρί φέτα, κομμένο σε μικρά κομμάτια
Νερό

Εκτέλεση

Αρχικά έκοψα σε μεγάλα κομμάτια τις μελιτζάνες,τις έβαλα σε ταψί με λαδόκολλα, αλάτι πιπέρι και λίγο λάδι,να ψηθούν μαζί με μία πιπεριά Φλωρίνης.
Κατόπιν σε μεγάλο τηγάνι σωταρισα τα κρεμμύδια, σκόρδο, πράσο, μπούκοβο, αλάτι και πιπέρι και τα έσβησα με λευκό κρασί, μόλις εξατμίστηκε το κρασί, πρόσθεσα τον πελτέ και τον σωταρισα και στη συνέχεια περίπου 10 ντοματινια και χυμό ντομάτας και τα άφησα να πιούν τα υγρά τους.

Είχα έτοιμη τη ζύμη του κιμά από χθές βράδυ και αφού τηγάνισα τους κεφτέδες, έστρωσα πρώτα τη σάλτσα, μετά τις μελιτζάνες και την πιπεριά Φλωρίνης σε κομμάτια, ύστερα τους κεφτέδες και τέλος μπουκιες τυρί φέτα.
Έριξα μισό ποτήρι του κρασιού νερό και το εψησα στους 200 , αντιστάσεις, στο πρώτο διάζωμα,για μισή ώρα.
Στο τέλος το γύρισα στο γκρίλ για πέντε λεπτά.

Καλή όρεξη!!!!

Η Συνταγή είναι της κας Μαρία Παπαδοπούλου