Συστατικά :
900 gr μελιτάνες (2 μεγάλες / 3 μέτριες / 4 μικρες), κομμένες σε παχίες ροδέλες 
3 μεγάλα αυγά
3/4 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι αλάτι
1/2 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
1 1/2 φλιτζάνια φρυγανιά τριμμένη
1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα
Ελαιόλαδο (για την μελιτζάνα και 1 κουταλιά της σούπας για τη σάλτσα)
1 μεγάλο ή 2 μικρά σκελίδες σκόρδο, ψιλλοκομένο
680gr σάλτσα μαρινάρας καλής ποιότητας Barrila
1/4 φλιτζάνι φρέσκα φύλλα βασιλικού, χοντροκομμένα, (προαιρετικά, αλλά ωραία)
450gr τεμαχισμένη μοτσαρέλα (τριμμένη στo χοντρο)

Eggplant Parmesan-6

Eggplant Parmesan: crisp eggplant layered with marinara and plenty of melted cheese (and it's baked, not fried!) | natashaskitchen.com

Eggplant Parmesan-8

Eggplant Parmesan: crisp eggplant layered with marinara and plenty of melted cheese (and it's baked, not fried!) | natashaskitchen.com

Eggplant Parmesan: crisp eggplant layered with marinara and plenty of melted cheese (and it's baked, not fried!) | natashaskitchen.com

Natasha

Προηγούμενο άρθροΜπισκότα με ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ – ΚΑΣΙΟΥΣ (μία vegan απόλαυση που θα σας ξετρελάνει)
Επόμενο άρθροΣιμιγδαλένιος Χαλβάς με πορτοκάλι